Massages

Van bodybuilder tot balletdanseres . Van huisvrouw tot directeur. Ieder lichaam heeft onderhoud en/of ontspanning nodig. Heb je veel stress, spierspanning in de spieren door het sporten of wilt u gewoon wat tijd voor uzelf, bij massagepraktijk-Wild heeft u voor iedere situatie een massage. Ontspanning,sport,herstel,zwangerschap,ontvocht en deeptissue massage het is allemaal mogelijk bij mij in de praktijk.

Onder het kopje ‘Behandelingen’ vindt u het aanbod van diverse massagebehandelingen. Hier kunt u lezen, wat de betreffende massage voor u kan betekenen.

Mijn motto is: Kwalitatief tijd voor uzelf.

Wie ben ik?

Mijn naam is Eric Wild. Ik ben de praktijk begonnen omdat ik mijn passie voor het masseren graag wil delen met een breder publiek. Dit doe ik met veel enthousiasme en volle overgave. Ik heb een opleiding tot sportmasseur gevolgd en daarnaast allerlei massagecursussen gedaan, waardoor ik u diverse massages aan kan bieden. Verder ben ik ook bezig met de opleiding tot sporttherapeut.

 Ik vind het heel belangrijk om een helpende hand te kunnen bieden aan mensen met lichamelijke klachten.

   

   Met onderstaande link kun je online reserveren met mijn App.

   Voor Android telefoons

   Voor iPhone

   © 2020 100%FitGym

   Adres

   De Dintel 26
   5684 PS Best
   info@100fitgym.nl
   100% FitGym

    

   Volg ons ook via: