Personal Training

Waarom Personal Training?

Een personal trainer is meer dan een fitnessinstructeur die de toestellen en oefeningen in de sportschool aan je uitlegt. Een Personal Trainer leert je bewegen en de bewegingen te optimaliseren.  Bij “100%Fitgym” zijn er mogelijkheden voor 1-op-1 personeel training, maar ook Small Group Trainingen.

1-op-1 Personal Training

Small Group Training

Bij individuele personal training staat jouw doel(en) centraal. We bekijken samen wat het beste bij je past. Elke les is gevarieerd en afgestemd op niveau.

Wanneer Personal Training?

Wanneer je maar wilt, ik ben erg flexibel inzetbaar en ik adviseer je graag wat de mogelijkheden zijn. We kunnen één of meerdere vasten tijden per week inplannen zo ben je zeker dat er altijd een plekje beschikbaar is.

“Van recreatief tot topsport, van jong tot oud wat je doelstelling ook is het is voor mij een uitdaging om iedereen zijn ‘droomdoelstelling’ te laten bereiken.”

Personal training is voor vrijwel iedereen mogelijk “Leeftijd speelt geen rol”. 

Recreatief of (top)sporters zijn welkom voor advies en trainingen op maat. Of je nu in training gaat voor een belangrijke wedstrijd of een paar kilootjes kwijt wil. Voor meer informatie neem gerust contact op.

 

Heb jij een sportbuddy met hetzelfde doel en vergelijkbare beginsituatie? Dan kunnen jullie de kosten van een PT les delen. Het is kostenefficiënt om een Personal Trainer te delen met ander. Iedere deelnemer heeft de ideale mogelijkheid om echt profijt te hebben van de trainer, zonder meteen de hoofdprijs te betalen.

Personal Training vanaf €25,- p.p. [duo PT]

© 2018 100% Fitgym

Adres

De Dintel 26
5684 PS Best
info@100fitgym.nl
100% Fit Gym

 

Volg ons ook via: