Voordat ik voor jou kan beginnen wil ik natuurlijk wel eerst weten wie jij bent en wat jouw beginsituatie is en daarom werk ik altijd met verschillende intakeformulieren. Door deze formulieren in te vullen krijg ik een beter beeld van jouw huidige levensstijl en voedingsgewoontes.

 

Voedings- en trainingsschema op maat

Wanneer jouw doelstelling(en) helder zijn en jij al je wensen hebt aangegeven, dan ga ik voor je aan de slag. Ik maak een voedings- en of trainingsschema op maat en stuur deze via de mail naar jou toe. Jij gaat vervolgens aan de slag met het voedings- en of trainingsschema en als je vragen hebt kun je me altijd mailen, bellen of een berichtje sturen. We hebben voor alle online coaching en face to face members ook een besloten facebook pagina. Hier kun je ook altijd je vragen kwijt of motivatie opdoen met anderen leden. 

Na één maand bekijken we samen wat voor impact het programma heeft gehad op jouw lichaam.  Niet alleen fysiek maar ook mentaal bekijken we het verloop. Je houd je progressie bij in het progressie dashboard die wij jouw hebben toegestuurd per mail. Hier kun je o.a. foto’s, cm en gewicht in bijhouden. 

Verder stellen wij altijd een voedingsschema op aan de hand van jouw doelstelling, maar ook met het eten wat jij lekker vindt. Het schema is dus gemakkelijker te volgen dan een standaard dieet omdat het op maat gemaakt is. Wij houden zelfs rekeningen met jouw voorkeurs supermarkt!

IIFYM Coaching

“If It Fit’s your macro”: Oftewel flexibiel diëten. Met IFFYM ga je zelf aan de slag met het tracken van je voeding.  Makkelijk gezegd: je houdt zelf alle voedingsmiddelen bij die je eet in bijvoorbeeld: Myfitnesspal. Dit is een ideale vorm van diëten wanneer je geen vast voedingsschema wil. Je krijgt van ons een overzicht toegestuurd van je macronutriënten ( eiwit, koolhydraten en eiwitten) en leggen jouw uit hoe je dit het ‘beste’ kunt aanpakken. Als coach volgen we jouw ook in myfitnesspal en geven je online tips mee. Mocht je vragen hebben kun je ze natuurlijk stellen via e-mail of what’s app.

“De meeste klanten kiezen in het begin voor een op maat gemaakt voedingsschema. i.p.v. IIFYM.  Je geeft namelijk zelf in de intakeformulieren aan wat je lekker en niet lekker vindt en met de producten die jij goedkeurt maken wij een voedingsschema op maat. Dit is gelijk ook de gemakkelijkste manier zodat je zelf niet hoeft na te denken en geen tijd kwijt bent om je voeding in te plannen. “

Starten met online coaching?

Momenteel bieden wij verschillende soorten pakketten aan. Kies er een die aansluit bij jouw persoonlijke voorkeur. Mocht je 6 of 12 maanden online coaching afnemen krijg je 10 of 20%  korting op het maandbedrag. 

Tip van ons:  “ Uit meerdere wetenschappelijke onderzoeken en uit onze praktijk ervaring is gebleken dat je pas echt nieuwe gewoontes aanleert wanneer men iets langer dan 6 maanden volhoud. Om het programma zo goed mogelijk te kunnen optimaliseren en echt een lichaamstransformatie samen neer te zetten is online of face-to-face coaching van meer dan 6 maanden aangeraden”. 

Enthousiast?? Dan sturen wij graag de intakeformulieren toe.

© 2018 100% Fitgym

Adres

De Dintel 26
5684 PS Best
info@100fitgym.nl
100% Fit Gym

 

Volg ons ook via: