Ben jij klaar voor het podium?

Of weet je niet waar je moet beginnen? Wat moet je ervoor doen en laten? In welke tijdsperiode? Hoeveel en wat moet je eten, drinken, trainen, slapen etc. Een wedstrijdvoorbereiding is absoluut niet eenvoudig en daar willen wij [Marly Nooijen & Wesley Vissers] jouw graag bij helpen.

Wij hebben samen behoorlijk veel wedstrijd ervaring zowel op het podium als atleten als backstage als coaches. Behalve onze ervaringen delen we graag ook onze kennis met jou. Wij zijn namelijk beide hoogopgeleid en hebben een bachelor in voeding & dietiek en bewegingswetenschappen. Verder hebben we enorm veel passie voor ons vak en streven altijd naar het hoogst haalbare. 

Bij team Vintage Genetics vinden wij Iedereen uniek. Je bent niet een van de vele atleten. We werken maar met een select aantal atleten. Iedereen wil namelijks iets anders en dat kost veel tijd en persoonlijke aandacht.

Voordat we samen aan de slag gaan is het belangrijk dat je  het intakeformulier invult en retour stuurt. Dit formulier is zeer uitgebreid maar belangrijk om deze zo compleet mogelijk in te vulllen. Tijdens je intakegesprek (face to face gesprek) nemen we het formulier door + krijg je je eerste meting. Aan de hand van alle gegevens maken we een voedings en trainingsadvies op maat.  

Past onze persoonlijke aanpak bij jou? 

Wil je een op maat gemaakt voedings- en trainingsprogramma en uitkomen voor Team Vintage Genetics? Neem dan vrijblijvend contact op en we gaan samen bekijken welk traject we samen ingaan.

Enkele voordelen van ons coaching traject:

  • Elke maand een persoonlijk gesprek
  • Elke maand progressie metingen van vet%, omtrek, foto’s etc.
  • Elke maand trainen met anderen teamgenoten in 100%FitGym in Best.
  • Online support via e-mail & besloten facebook groep.
  • Je bent bij ons vrij om al je vragen te stellen! Wij beantwoorden graag de waarom vraag.
  • Een op maat gemaakt voedingsschema waarbij we overal rekening mee houden, budget, supermarkt, gezinssamenstelling, allergieeen, vegaterisch etc.
  • Een op maat gemaakt trainingsschema gebasseerd op jouw lichaam!
  • Ervaring met amateurs en PRO’s.
  • 2 Ervaren fanatieke coaches die zelf ook nog in het wedstrijd circuit zitten. Behalve dat hebben beide een HBO diploma voeding en lifestyle coaching en kunnen jouw zowel physiek als mentaal verder helpen! 

vintagegenetics@100fitgym.nl

© 2018 100% Fitgym

Adres

De Dintel 26
5684 PS Best
info@100fitgym.nl
100% Fit Gym

 

Volg ons ook via: