Jij bent op zoek naar iemand die naar jou luistert en het juiste advies geeft over voeding, beweging en jouw levensstijl. Jij bent voorgoed toe aan verandering, klaar met je huidige levensstijl en slechte gewoontes. Je hebt het misschien al wel 10x geprobeerd om af te vallen maar telkens weten de kilo’s je weer terug te vinden. Misschien nog wel erger…. Je wordt elk jaar weer 1-3 kilo zwaarder en voordat je het weet zitten er te veel extra kilo’s aan.

Je wil misschien wel zelf graag trainen in je eigen omgeving, maar wil wel persoonlijke begeleiding van een coach? Je gaat zelf aan de slag met je persoonlijke voedings- en trainingsschema waar en wanneer je maar wilt maar je hebt wel die stok achter de deur van jouw coach. 

Voordat je kan starten met lifestyle coaching is het belangrijk dat wij eerst weten wie jij bent en wat je graag zou willen. Tijdens het online en face to face intake gesprek bespreken we een aantal onderwerpen en gaan we samen je doel(en) definiëren. Vervolgens maken wij voor jouw een voedings-en/of trainingsschema op maat.

Wij houden je voortgang bij in een online progressiedashboard . Heb je vragen dan bespreken wij deze via e-mail of what’s app.

Lukt het je om je netjes aan je schema te houden? Of heb je toch ergens veel moeite mee, er is altijd plek om het schema aan te passen.

Op basis van de vorderingen bespreken we het vervolg.  Let op! Iedereen is anders. Wij leveren maatwerk het is absoluut geen one size fit’s all concept.

Wij kiezen voor een duurzaam resultaat, geen jo-jo effect. Bij ons eet je alleen voedingsmiddelen die jij lekker vindt. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar alles draait om de juiste balans tussen macronutriënten [koolhydraten, eiwitten en vetten] en micronutriënten vitamines en mineralen].

Allergieen, vegatarisch, wedstrijd doelen, topsporter. Geen probleem! Wij houden wel van een uitdaging en helpen je graag met de transformatie van je leven!

Ready to change your life?

Start nu met jouw lifestyle traject!

© 2018 100% Fitgym

Adres

De Dintel 26
5684 PS Best
info@100fitgym.nl
100% Fit Gym

 

Volg ons ook via: