Eenmalig voedings- en trainingsadvies

Ben je op zoek naar een extra steuntje in de rug? Behaal je niet de resultaten die je graag zou willen? Wil je graag je eetpatroon aanpassen maar je weet niet hoe? Wil je graag een concreet plan wat betreft trainen? Dan ben je bij ons op het juiste adres. 

Bij een eenmalig voedings- en trainingsadvies krijg je eenmalig een op maat gemaakt voedings- en trainingsadvies. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen is het voor ons belangrijk om zoveel mogelijk informatie te achterhalen. Dit doen we aan de hand van een uitgebreid intakeformulieren waarin we o.a. vragen naar jouw huidige voedings- en trainingsgewoontes.

Ook willen wij bijvoorbeeld weten of je allergieën hebt, waar je je boodschappen doet, je huidige gewicht, trainingsoefeningen en ruimte waarin je traint etc.

 Wanneer je een eenmalig schema aanvraagt sturen wij deze formulieren op en vul jij ze zo uitgebreid mogelijk in. Vervolgens stuur je de formulieren retour en gaan wij voor jouw aan de slag. Aan de hand van de toegestuurde formulieren maken wij een gepersonaliseerd voedings- en trainingsadvies.

Onze voedingsschema’s zijn op maat gemaakt en geheel gepersonaliseerd, ieder voedingsschema is dus anders! Je bepaald dus zelf wat je wel en niet wilt eten. Hierdoor is er veel variatie en eet je alleen wat je lekker vind. Geen verboden producten waardoor het geen dieet is, maar een verandering van je levensstijl. Ook je trainingsschema is volledig op maat gemaakt, gepersonaliseerd op jouw doel.  De gegevens die ingevuld zijn op het intakeformulier bepalen hoe jouw trainingsschema eruit komt te zien. Het is daarom van belang de intakeformulieren zo nauwkeurig mogelijk in te vullen.

© 2018 100% Fitgym

Adres

De Dintel 26
5684 PS Best
info@100fitgym.nl
100% Fit Gym

 

Volg ons ook via: