CrossFit Batadorp: “de essentie”

CrossFit is een fitness vorm wat ontwikkeld is door Greg Glassman. CrossFit combineert het beste uit gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één training. Gedurende de training voer je functionele bewegingen uit, vaak op een gevarieerde manier en op hoog tempo. 

Elke dag staat er een andere workout geprogrammeerd, dit is de zogenaamde Workout Of the Day of ook wel de WOD.

Wij vinden het belangrijk om in onze box te innoveren en onze kennis wetenschappelijk te onderbouwen. Het geven van specifieke fysieke trainingen is een vak op zich en dat vergt speciale vaaridgheden van onze hoog opgeleide CrossFit instructeurs. 

Ervaar het verschil en kom langs voor een proefles.

Ga jij de uitdaging aan?

 

De fitste versie van jezelf!

Het doel van CrossFit is om algeheel fit en sterk te worden. Dit bereiken we onder anderen door gevarieerd te trainen. Zo trainen we onze kracht maar ook uithoudingsvermogen, stabilitiet, flexibiliteit, coördinatie en nog veel meer.

CrossFit is iets voor jouw als je:

* Graag vet wil verbranden.

* Je conditie wil verbeteren.

* Lekker in je vel wilt zitten.

* Sterker wil worden, zowel fysiek als mentaal.

Start met CrossFit

Bij CrossFit Batadorp hebben we 2 beginnerslessen CrossFit per week. Bij ons bestaat deze lessenreeks uit vier lessen van één uur.

Tijdens deze lessenreeks leren we jou wat CrossFit inhoudt en krijg je te maken met verschillende technieken zoals de squat, deadlift, clean en snatch. Ook testen we je conditie, kracht, flexibiliteit en snelheid. 

Je kunt er zelf voor kiezen hoe snel je de reeks voltooid met een minimum van 1 tot 2 lessen per week. De maximale groepsgrootte van de Onramp lessen; 8 personen.

Je dient aan alle 4 trainingen te hebben deelgenomen om je “CrossFit Onramp Certificaat” te behalen waarmee je vervolgens verder kan in onze reguliere Crossfit lessen.

De onramp lessen vinden plaats op zaterdag: 10.00 – 11.00 en zondag 11.00 – 12.00. 

Belangrijk om te weten: of je nu een beginnend of ervaren sporter bent, iedereen kan meedoen in de les op eigen niveau. Heb je een beperking of is het al lang geleden dat je gesport hebt? Geef het aan aan één van onze CrossFit instructeurs. Wij houden rekening met elke situatie! 

Doe je al aan CrossFit en kom je van een andere box of ben je verhuisd? Doe gerust mee met een proefles in onze reguliere lessen en proef de sfeer!  

.

Volg ons op Instagram en Facebook:

@100fitgym

#CrossfitBatadorp #100FitGym

Join our Sports Community

Bij CF-Batadorp zijn we niet alleen van de reguliere lessen. Zo organiseren we regelmatig speciale sportlessen zoals de paas, halloween en kerst WOD.

Ook organiseren we jaarlijks in Mei de 100%FitGym BBQ en in anderen maanden komen de Woofcamps en FamilieBootcamps aanbod. In Augustus doen we ook mee aan de Buffelrun, dit is een obstakelrun.

 Meedoen aan deze evenementen is vrijblijvend, echter zijn dit dit mooie herinneringen die je nooit meer zal vergeten.

Crossfit Kids & Teens

Onze kids en teens lessen zijn speciaal ontworpen om kinderen en tieners meer te laten bewegen, zelfvertrouwen op te bouwen, samen te werken in teams maar vooral veel plezier te hebben.

CrossFit maakt onze kids en teens sneller, sterker en fitter. We trainen altijd op een functionele manier en leren ze de basis van gymnatics, gewichtheffen en atletiek. Denk hierbij aan pull-ups, push-ups. touwklimmen, handstand, gewichten optillen en verplaatsen, rennen, springen en nog veel meer. We leren ze gave skills en stimuleren ze om de fitste versie van zichzelf te worden.

CrossFit kids & Teens kan vanaf €16,- per maand. We hebben sinds kort ook een rittenkaart!

Kom je ook voor een GRATIS proefles? Meld je aan door te mailen naar: info@100fitgym.nl of tel: 06-39474527 

 

Volg je ons?

Voor de meest recente updates, volg ons op social media:

Facebook: www.facebook.com/100fitgym 

Instagram: www.instagram.com/100fitgym 

Volg onze hashtags: #CrossFitBatadorp #100FitGym

© 2018 100% Fitgym

Adres

De Dintel 26
5684 PS Best
info@100fitgym.nl
100% Fit Gym

 

Volg ons ook via: