BOOTCAMP

Wat is Bootcamp?

Bootcamp is een spierversterkende en uithoudingsvermogende trainingsmethode, welke van origine is ontwikkeld door het Amerikaanse leger, met deze trainingsmethode word in groepsverband getraind onder leiding van een  deskundige bootcamptrainer , je doet dit lekker in de buitenlucht, wat dan ook weer gezond is voor je lichaam.

Het doel van deze training is om de kracht en uithouding te verbeteren door een intensieve groepstraining.

Door het trainen in groepsverband sport men intenser dan dat je alleen zou trainen, zodat je de efficiëntie van je training verhoogt.

Voor de oefeningen word veel gebruik gemaakt van je eigen lichaamsgewicht en met de natuurlijke trainingsmaterialen die we tegenkomen zoals  bankjes trappen, speeltoestellen, bomen, heuvels, zandvlakte etc., en ook met materialen die men mee kan nemen uit de gym zoals touwen kettlebells etc.

De oefeningen zijn vaak korte inspannende opdrachten met tussendoor hardlopen zodat men een intervaltraining krijgt, wat je conditie sterk verbetert

Iedere les is weer anders en is daarom dus nooit saai, door het in groepsverband trainen gaat ieder zijn of haar grenzen verleggen, en dus snel resultaat boeken.

Bootcamp is geschikt voor iedereen die zijn/haar conditie en kracht wil verbeteren en/of wil afvallen.

Voor verdere informatie over de Bootcamplessen en de tijden hier van neem gerust contact met ons op.

© 2018 100% Fitgym

Adres

De Dintel 26
5684 PS Best
info@100fitgym.nl
100% Fit Gym

 

Volg ons ook via: