Lifestyle Coaching

Lifestyle coaching is voor iedereen toegankelijk. Je wil zelf graag alleen trainen, maar wel persoonlijke begeleiding van een coach? Je gaat zelf aan de slag met uw persoonlijke voedings- en trainingsschema waar en wanneer je maar wilt. 

Voordat je kan starten met lifestyle coaching is het belangrijk dat wij eerst weten wie jij bent en wat je graag zou willen. Tijdens de [on-offline] intake bespreken we een aantal onderwerpen en gaan we samen je doel(en) definiëren. Vervolgens maken wij een voedings-en/of trainingsschema op maat. 

Je kunt zelf je vooruitgang bijhouden en deze online bespreken via e-mail, what’s app en op de besloten Facebook pagina van 100%fitgym.

Lukt het je om je netjes aan uw schema te houden? Of heb je toch ergens veel moeite mee, er is altijd plek om het schema aan te passen. 

Op basis van de vorderingen bespreken we het vervolg.  Let op! Het is één op maat gemaakt programma. Geen one size fit’s all concept.

Wij kiezen voor een duurzaam resultaat, geen jo-jo effect. Bij ons eet je alleen voedingsmiddelen die jij lekker vindt. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar alles draait om de juiste balans tussen macronutriënten [koolhydraten, eiwitten en vetten] en micronutriënten vitamines en mineralen].

© 2018 100% Fitgym

Adres

De Dintel 26
5684 PS Best
info@100fitgym.nl
100% Fit Gym

 

Volg ons ook via: