MAAK KENNIS MET ONS TEAM

GECERTIFICEERDE TRAINERS EN PROFESSIONALS

MARLY NOOIJEN

Eigenaar, Personal Trainer, Lifestyle Coach en geeft eigenlijk alle lessen die je kunt bedenken.

Mijn naam is Marly Nooijen, geboren in 1992 en ik kom uit Eindhoven. Als klein kind was ik al veel bezig met sport. Ik zat op dansen, ik turnde, deed aan karate. Later kwam daar ook nog judo bij wat ik uiteindelijk ook voor een lange tijd als topsport heb beoefend. Zo heb ik veel mogen reizen maar ook veel gezien van de wereld. Ik heb met de wereld top mogen trainen en ik heb alles van dichtbij meegemaakt. Ondanks dat ik mijn judo carrière vroegtijdig heb moeten beëindigen (blessure), ben ik mijzelf verder gaan verdiepen in krachttraining en voeding.

Na het afronden van de middelbare school en het CIOS (sport & bewegen), ben ik Sportwetenschappen, Fysiologie en Bewegingsleer gaan studeren aan de Fontys Sporthogeschool. Deze Bachelor opleiding van Applied Science heb ik in 2015 afgerond.

In april 2015 heb ik ‘Marly Nooijen – lifestyle coach en personal training’ opgericht waar ik mensen begeleid op het gebied van voeding, training en gedrag. Wat ik zo leuk aan mijn vak vind is dat iedereen anders is. Iedereen heeft zijn eigen achtergrond, levensstijl en doelstellingen waardoor zij allemaal dus ook op een verschillende manier gecoacht moeten worden.

Verder wat interessant is om te weten dat ik nooit stop met leren en studeren. Vanaf mijn HBO opleiding volg ik elk jaar minimaal één extra opleiding / certificaat.

Wat ik vooral belangrijk vindt is maatwerk en persoonlijk contact. Daarom begeleid ik maximaal 40 personen.

JOS

Bootcamptrainer

Hallo sportievelingen, ik ben Jos Baijens 44 jaar oud, vader van 2 dochters, samenwonend en woonachtig in Best.

Bij Fitgym, ben ik verantwoordelijk voor de Bootcamplessen, hier ben ik 5 jaar geleden mee in aanraking gekomen, en sindsdien met deze sport bezig als trainer en beoefenaar, verder loop ik ook een aantal obstacle runs per jaar, zoals Mud Masters, Army Run, Strong Viking, Buffelrun etc.

Je kunt me ook bij andere lessen tegenkomen, als trainer om iemand te vervangen of om gewoon die les te geven.

Als trainer beschik ik over de volgende papieren : Personal Trainer en Bootcamp Trainer.

Mijn streven is om er ieder jaar een diploma/certificaat bij te gaan halen.

Mark Hendriks

CF trainer Mark

Mijn naam is Mark en ik ben 28 jaar en ik ben sinds 2015 werkzaam als crossfit coach waarbij ik leden op een comfortabele manier de technieken probeer bij te brengen. Ik heb erg veel zin om met dit team te werken naar een groter geheel. 

Mijn specialiteit ” Conditie trainingen en Hero wod’s’

 

 

Elle Carels

CF trainer Elle

Ik ben Elle en ik heb ongeveer 10 jaar fanatiek gefitnest en één bodyfitness wedstrijd meegedaan. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om daar niet in verder te gaan en op zoek te gaan naar nieuwe sportieve doelen. Sinds januari 2018 heb ik mijn hart verloren aan Crossfit bij Crossfit Batadorp.

 

Sindsdien totaal verslaafd en gemotiveerd om beter te worden. In het dagelijks leven zit ik fulltime op kantoor bij Adcorporate te Boekel wat ik met heel veel plezier doe maar daarnaast wil ik op sportief gebied het beste uit mezelf halen en dat is ook mijn beweegreden geweest om Crossfit Level 1 te volgen. Nu krijg ik de kans bij Crossfit Batadorp om mezelf verder te ontwikkelen en uiteindelijk een volwaardige trainer te worden.

Ik hoop dat ik jullie kan aansteken met mijn enthausiasme en drive! Tot snel.

Gilles Emanuel Spierings

CF trainer Gilles

Hallo Allemaal! Ik ben Gilles, de zondagochtend trainer bij Crossfit Batadorp.

Na jaren lang gewielrend te hebben wilde ik wat meer variatie en uitdaging en kwam ik Crossfit tegen. Dit gebeurde ongeveer 3,5 jaar geleden. Binnen een paar lessen helemaal om en sindsdien volle bak ermee bezig.

Het mooie eraan vind ik dat iedere keer als je denkt dat iets goed gaat er weer nieuwe dingen om de hoek komen die je uitdagen en op een ander been zetten. Iedere keer weer een nieuwe prikkel, die wil ik jullie ook graag geven iedere les. Vaker uit de comfort Zone gaan zonder het oog voor de basis te verliezen.

Tot snel op een zondag!

Mijn specialiteit ” gewichtsheffen en alle anderen oefeningen met een barbell” 

MIRYAM RAYHI

Bokszak trainer

Mijn naam is Miryam Rayhi, Momenteel volg ik de opleiding HTV (handhaver toezicht en veiligheid) op het Summa College. Daarnaast ben ik een fanatieke sporter op topsport niveau. Ik train 5 tot 6 dagen in de week Muaythai/Kickboksen. In deze fysieke, maar vooral mentale sport en levensstijl sta ik regelmatig voor grote uitdagingen en verg ik het uiterste van mezelf. Ik zoek vaak de grenzen van mijn eigen kunnen op en ben me sterk bewust van mogelijke gevaren. Dit moet je als Muaythai/Kickbokser ook kunnen.

Klassen: C

Behaalde Titels:

  • 57 kg Brons Medaille European Muaythai championship EMF Krakow Poland.
  • 60 Kg Zilver Medaille Royal World Cup Bangkok/Thailand.

Voor alle bokszaktrainingen op zaterdag ochtend 10.00 ben je bij mij aan het juiste adres.

BOBBY | Gymhond / mascotte van de zaak

© 2018 100% Fitgym

Adres

De Dintel 26
5684 PS Best
info@100fitgym.nl
100% Fit Gym

 

Volg ons ook via: