MAAK KENNIS MET ONS TEAM

GECERTIFICEERDE TRAINERS EN PROFESSIONALS

MARLY NOOIJEN

Eigenaar van de box, Lifestyle Coach en geeft eigenlijk alle lessen die je kunt bedenken.

Mijn naam is Marly Nooijen, geboren in 1992 en ik kom uit Eindhoven. Als klein kind was ik al veel bezig met sport. Ik zat op dansen, ik turnde, deed aan karate. Later kwam daar ook nog judo bij wat ik uiteindelijk ook voor een lange tijd als topsport heb beoefend. Zo heb ik veel mogen reizen maar ook veel gezien van de wereld. Ik heb met de wereld top mogen trainen en ik heb alles van dichtbij meegemaakt. Ondanks dat ik mijn judo carrière vroegtijdig heb moeten beëindigen (blessure), ben ik mijzelf verder gaan verdiepen in krachttraining en voeding.

Na het afronden van de middelbare school en het CIOS (sport & bewegen), ben ik Sportwetenschappen, Fysiologie en Bewegingsleer gaan studeren aan de Fontys Sporthogeschool. Deze Bachelor opleiding van Applied Science heb ik in 2015 afgerond.

In april 2015 heb ik ‘Marly Nooijen – lifestyle coach en personal training’ opgericht waar ik mensen begeleid op het gebied van voeding, training en gedrag. Wat ik zo leuk aan mijn vak vind is dat iedereen anders is. Iedereen heeft zijn eigen achtergrond, levensstijl en doelstellingen waardoor zij allemaal dus ook op een verschillende manier gecoacht moeten worden.

Verder stop ik nooit met leren en studeren. Vanaf mijn HBO opleiding volg ik elk jaar een extra opleiding. Zo heb ik in 2017 mijn CrossFit level 1 behaald en sinds December 2019 mag ik mijzelf junior coach level 1-2 Olympic Weightlifiting benoemen volgens de gewichtshef bond in Nederland.

Met betrekking tot mijn sportieve ambities blijf ik mijn eigen CrossFit skills verbeteren en pak ik zo nu en dan met anderen leden van de gym een CrossFit wedstrijd mee.

Als duizenpoot van de gym vindt ik het voornamelijk belangrijk om verbonden te zijn met onze klanten. Zo zorgen we niet alleen voor persoonlijk contact met de klant maar organiseren we ook speciale sport evenementen. 

Verder een vooruitstrevend doel van mij is dat 100%Fitgym zich elke maand blijft ontwikkelen en innoveren.

Wesley Vissers

Dietist – Wedstrijd Coach

Mijn naam is Welsey Vissers, geboren in 1993 en ik kom oorspronkelijk uit Oosterhout. In 2017 heb ik Marly leren kennen bij 100%Fitgym en sindsdien zijn we bijelkaar. Je kunt mij dagelijks terug vinden in de gym als fanatiek sporter of als wedstrijd coach in ons kantoor. Zo hebben Marly en ik onze eigen wedstrijd coaching groep ” Team Vintage Genetics”. Heb je vragen over ons team of onze aanpak? Mail dan naar: vintagegenetics@100fitgym.nl 

Verder heb ik een eigen webshop met sportkleding & supplementen om mijn ultieme doel ”  Goud op de Mstr Olympia” te kunnen behalen. [www.vintagegenetics.com

Meer over mij vind je terug op Youtube: @VintageGenetics | @VintageGeneticsNL

Wie weet tot snel! En never forget to Stay Golden.

Mijn persoonlijke doel is de beste van de wereld zijn in de classe Classic Physiek met de ultieme titel van Mstr. Olympia.

JOS

Bootcamptrainer

Hallo sportievelingen, ik ben Jos Baijens 44 jaar oud, vader van 2 dochters, samenwonend en woonachtig in Best.

Bij Fitgym, ben ik verantwoordelijk voor de Bootcamplessen, hier ben ik 5 jaar geleden mee in aanraking gekomen, en sindsdien met deze sport bezig als trainer en beoefenaar, verder loop ik ook een aantal obstacle runs per jaar, zoals Mud Masters, Army Run, Strong Viking, Buffelrun etc.

Je kunt me ook bij andere lessen tegenkomen, als trainer om iemand te vervangen of als fanatieke sporter.

Als trainer beschik ik over de volgende papieren : Personal Trainer en Bootcamp Trainer.

Mijn streven is om iedereen met plezier te laten sporten! Zo kom je er bij ons achter dat we echt een grote familie club zijn. 

Elle Carels

CF trainer Elle

Ik ben Elle en ik heb ongeveer 10 jaar fanatiek gefitnest en één bodyfitness wedstrijd meegedaan. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om daar niet in verder te gaan en op zoek te gaan naar nieuwe sportieve doelen. Sinds januari 2018 heb ik mijn hart verloren aan Crossfit bij Crossfit Batadorp.

 

Sindsdien totaal verslaafd en gemotiveerd om beter te worden. In het dagelijks leven zit ik fulltime op kantoor bij Adcorporate te Boekel wat ik met heel veel plezier doe maar daarnaast wil ik op sportief gebied het beste uit mezelf halen en dat is ook mijn beweegreden geweest om Crossfit Level 1 te volgen. Nu krijg ik de kans bij Crossfit Batadorp om mezelf verder te ontwikkelen en uiteindelijk een volwaardige trainer te worden.

Ik hoop dat ik jullie kan aansteken met mijn enthausiasme en drive! Tot snel.

MIRYAM RAYHI

Bokszak trainer

Mijn naam is Miryam Rayhi, Momenteel volg ik de opleiding HTV (handhaver toezicht en veiligheid) op het Summa College. Daarnaast ben ik een fanatieke sporter op topsport niveau. Ik train 5 tot 6 dagen in de week Muaythai/Kickboksen. In deze fysieke, maar vooral mentale sport en levensstijl sta ik regelmatig voor grote uitdagingen en verg ik het uiterste van mezelf. Ik zoek vaak de grenzen van mijn eigen kunnen op en ben me sterk bewust van mogelijke gevaren. Dit moet je als Muaythai/Kickbokser ook kunnen.

Klassen: C

Behaalde Titels:

  • 57 kg Brons Medaille European Muaythai championship EMF Krakow Poland.
  • 60 Kg Zilver Medaille Royal World Cup Bangkok/Thailand.

Voor de bokszaktraining op zaterdag ochtend 10.00 ben je bij mij aan het juiste adres.

BOBBY | Gymhond / mascotte van de zaak

© 2018 100% Fitgym

Adres

De Dintel 26
5684 PS Best
info@100fitgym.nl
100% Fit Gym

 

Volg ons ook via: